FRANGO'S DELI

FRANGO'S DELI

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 131 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Frango's Deli. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2022 om 13:26 Precies op tijd bezorgd zoals afgesproken. Huisgemaakte frites waren lekker, de piri piri wings waren fantastisch. Enige minpunt was dat we een bucket (24 wings) hadden besteld en er maar 18 in bleken te zitten.
26 mei 2022 om 8:44 Super fast delivery. Delicious chicken. I was craving piri piri chicken and Frango’s Deli really satisfied this craving. 10/10 recommended!
15 mei 2022 om 20:45 Slechtse eten die ik ooit heb besteld. De kip zag er niet uit, meteen weggegooid. De "groente" die in de piri piri zou zitten waren een paar stukken komkommers. De kontje van de komkommer zat er nog in. De gebakken inktvisringen waren niet te vreten.
13 mei 2022 om 19:00 Lekker gegeten alleen een halve kip was een beetje doorbakken patat was erg lekker al met al een lekker hapje.
9 mei 2022 om 5:57 Ai ai ai, het borstdeel van de kip echt kurkdroog. Meteen weggelegd om later salade van te maken met liters mayo & kappertjes enzo. Vette vlees veel te gaar, maar te doen. Maar de patat was kletsnat! Kundig verpakken & bezorgen is ook een kunst!
5 mei 2022 om 21:11 Eten kwam goed warm aan, bezorgtijd ongeveer 40 minuten,wat schappelijk is voor Leiden/Sassenheim. Eten was lekker en de beef mooi rood/medium. Kip had iets hoger op smaak gemogen. Ga hier vaker bestellen.
4 mei 2022 om 23:08 Eten was heel slecht. picanha besteld en deze was volledig doorbakken. Niet door te kauwen, vette gebakken aardappelen ipv krokante frietjes. Zonde van het geld. We gaan hier nooit meer bestellen.
3 mei 2022 om 20:29 Good and tasty food but could have been warmer ;)
29 apr 2022 om 6:31 Bezorgtijd was snel. Kip piri piri was veel te droog. De kip uit de oven had totaal geen smaak en de friet smaakte alsof oude friet opnieuw was opgebakken. We gaan hier niet opnieuw bestellen.
24 apr 2022 om 17:30 Top!
16 apr 2022 om 17:51 Niet persé wat ik besteld had maar echt weer superlekker!
15 apr 2022 om 21:00 Ik had een half kip maar zat meer boot aan dan vlees en alles er vlees aan zat was heel droog.en de aardels waar als engst het lekkerst ik vond het 15,00€ niet waard voor dat geld.